Outdoor Gym Zwolle

OutdoorGym biedt meerdere disciplines onder één container. Alles bij de gym gebeurt bij meerdere locaties in Zwolle, waardoor je echt de energie van alle lessen tegelijk meekrijgt. Sport met plezier. Wij dragen daar graag aan bij.


Nieuw: bedrijfsfitness

Marsweg 10 06 815 196 66
Maandag
18:00 - 22:00
Dinsdag
18:00 - 22:00
Woensdag
06:30 - 22:30
Donderdag
09:00 - 22:00
Vrijdag
18:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 11:00
Zondag
10:00 - 11:00

Abonnementen

Rooster

FAQ

Ergens aan vast zitten, zonder dat je weet of wat we aanbieden iets voor je is vinden wij niet fair. Daarom bieden we een week gratis lessen aan. U kunt je gewoon aanmelden bij de button proefweek. Vul je gegevens in en boek een je eerste les. Tip probeer te kijken in je dagelijkse schema wanneer je gestructureerd
Mocht je dit willen stuur dan een mailtje naar de head coach, met een bevestiging van je inschrijving van een full time study.
Onze doelgroep is erg breed. Het grootste deel bestaat uit jonge mensen, tussen de 22 en 50 jaar, met allemaal verschillende achtergronden. Ook bieden we speelse lessen aan voor kinderen, en zetten we de 50+ers lekker aan het werk met als afsluiting een lekkere kop koffie. Daarnaast zetten wij ons in voor de mensen met een achterstand in de maatschappij. Dit doen we omdat we ervoor staan dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om bij ons te kunnen sporten.
Wat vervelend dat je een blessure hebt opgelopen, allereerst heel veel beterschap! We hebben helaas geen medische opleiding afgerond bij Outdoorgym Community, wanneer je twijfelt aan de ernst van je blessure zullen we je ook altijd doorsturen naar je eigen arts of therapeut. Wanneer blijkt dat je lichaam een tijdje rust nodig heeft, is het geen probleem om je lidmaatschap tijdelijk kosteloos te pauzeren. Je kunt alleen bij abonnementen een periode bevriezen. Laat het ons even weten en we maken het meteen voor je in orde.
De abonnementen kun je vinden op de website van de gyms.
Per locatie bieden we verschillende soort workouts aan. Je kunt de lessen vinden op de pagina van de gyms

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Abonnement
IBAN
Naam rekeninghouder*
Accountgegevens

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Boek jouw proefles