-
Wij als Pioneers van Outdoorgym, zetten onze schouders er onder!

Je eigen OutdoorGym locatie. Het is belangrijk dat je je thuis voelt en doet waar je goed in bent en uiteraard doet wat jou blij maakt.
Veel ondernemers doen 80% van hun randzaken naast waar ze echt nog passie voor hebben. Je zult denken dat hoort er gewoon bij.. Klopt als je de lange route wilt kiezen.. Het kan ook een stuk makkelijker én leuker. 

Daarom hebben we een maatschappelijke franchise bedacht. 
Waarbij instappen en door profesionaliseren een stuk leuker word.

Wil je het wiel opnieuw uitvinden?

Wil je een team achter je hebben waar zij hun expertise willen gebruiken.

Wil je weten welk concept er bij jou in de buurt past?

Neem dan contact op. 
Wij willen dat jij in je creativiteit blijft want dan ben je GOUD waard.

Aan de slag als head coach

Je hebt 2 hoofd taken.

Je bent een echte verbinder. In deze rol ben je actief in het sociaal domein en verantwoordelijk voor het uitvoeren, ontwikkelen, realiseren en coördineren van je eigen locatie. Waarbij sport-, beweeg- en gezonde leefstijl activiteiten plaats vinden. Deze activiteiten zijn afgestemd op de behoefte van diverse doelgroepen in de wijk. Je creëert een daarbij ook je eigen kansen waar van jij extra energie van krijgt. Daarnaast heb je groot sociaal netwerk, en je neemt deel in werkgroepen of lokale netwerk bijeenkomsten. Kansen, ontwikkelingen en trends worden door jou opgemerkt en word samen met ons omgezet in een lokaal plan. Als je ervan droomt om onafhankelijk te worden, maar dit niet helemaal alleen aandurft, dan is Outdoor Gym Community een concept dat je hele mooie kansen aanbied.  

Als headcoach ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Box. Je werkt met de Outdoor gym community systemen en helpt mee om de box te ontwikkelen, klanten te werven en te behouden. Hiervoor plan je samen met ons marketing acties en bedenk je welke strategie het beste is om jouw Outdoor Gym te laten groeien.

En als headcoach ben je bezig om je in te zetten voor leefstijl interventies. Deze programmas zal samen gaan met de stichting Buitengewoon bewegen.

Een stichting dat zich inzet om leefstijl interventies de verzamelen, beheren en te onderhouden. Deze interventies komen naar voren in jou regio van de box! Waardoor jij als box extra opdrachten en leden werft.  

Waar kom je terrecht?

Bij Outdoor gym community is een team van bevlogen mensen met passie voor sport en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn een ambitieuze organisatie wat zich inzet voor onder andere mensen met een achterstand in de maatschappij. Bijna niets geeft ons meer voldoening dan om écht ieder mens, en daarmee de samenleving, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengt.

Binnen Team Outdoor Gym Community zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. En pakken onze verantwoordelijkheid waar jij je als head coach geen energie wilt besteden. Met onze dashboard bieden we veel inzicht en kan je bijvoorbeeld makkelijk belangrijke informatie stukken inzien, en of aanvragen. Onze kern opleiding biedt workshops en opleidingen aan op het gebied van kennis en competenties.  Daarnaast ben je natuurlijk het gezicht van de loactie, en creeërn je eigen collega’s. Naast het werk is tijd voor ontspanning en worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd zoals Hyrox event, of een gezamelijke meeting met andere head coaches. 

Wij samen 

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Kom in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar klaar. We beginnen dan 2 maanden voordat de container er staat, We gaan een traject aan voor 5 jaar. Een verlenging en tussentijdse uitbreiding van dit contract is mogelijk bij goed functioneren en voortzetting van de opdracht. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden zal je uren uitbetaald worden van 50 % van de omzet krijgen.
Dit zouden we in ons gesprek naar voren halen om hier duidelijkheid over te verschaffen.  

Dit breng jij mee

 • Je hebt HBO denk- en werkniveau,   
 • Je hebt al een bestaande buitensport groep. (Rond de 75 leden.)
 • Je hebt kennis van en ervaring met de uitvoering en coördinatie van sport- en beweegactiviteiten en met het coördineren en uitvoeren van projecten
 • Je bent een netwerker en verbinder
 • Communicatief sterk
 • Houd van duidelijke structuur
 • Het werken en aansturen in een team
 • Bereid extra opdrachten aan te nemen.
 • Jouw sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld, je bent benaderbaar en stapt gemakkelijk op mensen af.
 • Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend. Je bent bereid om in de avonduren en/of in het weekend te werken
 • Vind het geweldig om je eigen box te hebben en een maatschappelijke waarde voor de mensen met een achterstand in de maatschappij te hebben. 

Hoe gaan we aan de slag?

1. AANVRAAG

Jij verzend een aanvraag via ons contactformulier.

1 januari
2. CONTACT

Wij nemen binnen uiterlijk 24 uur contact met je op.

2 januari
3. KENNISMAKING

Samen plannen we een kennismaking in.

9 januari
4. INVENTARISATIE

Inventarisatie van jouw ideeën.

9 januari
5. UITLEG WERKWIJZE

Uitleg over onze werkwijze.

9 januari
6. SELECTIE

Selectie van programma`s en eigen voorkeuren.

9 januari
7. UITWERKING

Wij werken de besproken ideeën uit en toetsen deze op haalbaarheid.

10 - 17 januari
8. FOLLOW-UP

Bespreking plan van aanpak en definitief akkoord op samenwerking.

18 januari
9. START TRAJECT

Ons team gaat aan de slag met de ontwikkeling van je eigen lessen en alles wat er nodig is om jou zo goed mogelijk te doen slagen!

19 februari - 14 maart
10. CONTACT

Korte dagelijkse contactmomenten met betrekking tot de voortgang van het proces, te bev

14 juni
11. OPLEVERING

Jouw Outdoor Gym (locatie) is ontwikkeld en geproduceerd en staat klaar. Er zal een opening zijn!

14 maart
12. EVALUATIE

Samen met jou blikken we maandelijks terug en kijken we voorruit met betrekking tot onze samenwerking over het eerste kwartaal.

14 juni

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Abonnement
IBAN
Naam rekeninghouder*
Accountgegevens

Boek jouw proefles