Sporten voor Zwolle


Als Zwolsch café weet je wel een biertje te tappen en als ICT-bedrijf weet je de linkjes wel te leggen, maar kom je ook genoeg in beweging? Ga samen de sportieve strijd aan met andere lokale bedrijven en wie weet gaan jullie naar huis met de beker en de titel ‘Het fitste bedrijf van Zwolle’!

Door corona is de algehele gezondheid van werknemers er niet op verbeterd. Men werkt meer thuis, zit vaker stil en door hogere werkdruk wordt er buiten werktijden om minder bewogen. Hoewel statistieken laten zien dat Zwolse bedrijven goed op weg zijn om hun bedrijfsvoering te verduurzamen, blijft hierin de ondersteuning voor de gezondheid van werknemers vaak nog achterwege. The Outdoor Gym Zwolle komt werkgevers hierin tegemoet door deze gezondheid centraal te stellen.

Maak kennis Daarom organiseert The Outdoor Gym Zwolle in het voorjaar van 2022 haar eerste eigen evenement! Door deelname aan dit evenement krijgen jullie als bedrijf de mogelijkheid om je te onderscheiden van andere bedrijven in ons prachtige Zwolle.

Onder begeleiding van een team van gedreven coaches zal er door fysieke teambuilding niet alleen aan samenwerking worden gewerkt, maar zal ook de algehele fitheid van jullie bedrijf op de proef worden gesteld. Aan het einde van ieder kwartaal volgt er namelijk een krachtmeting voor alle deelnemende bedrijven en zal er worden gestreden om de titel ‘Het fitste bedrijf van Zwolle’. Het fitste bedrijf van Zwolle word je natuurlijk niet zomaar. The Outdoor Gym Zwolle bereidt jullie als bedrijf dan ook graag zo goed mogelijk voor met een pakket op maat.

Welk goed doel?
Waar bestaat het goede doel uit en hoe wordt er gekozen? Het programma heet natuurlijk niet voor niets “sporten voor Zwolle”. Wat we willen bereiken die een achterstand hebben in de maatschappij te helpen.

Hoe werkt het precies?
Elke keer dat de werknemer komt sporten gaat er € x,- bedrag naar het potje. Via Em-power gaan we ervoor zorgen dat het geldbedrag wat uw werknemers na 3 maanden met sporten bij elkaar krijgen naar de juiste personen of stichting gaat.  Dit zal per kwartaal met een netwerkborrel getoond worden, voor alle bedrijven die eraan bij gedragen hebben.

Neem contact op

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Abonnement
IBAN
Naam rekeninghouder*
Accountgegevens

Boek jouw proefles