Wod

Wod
100% FUN & RESULTAATGERICHT
Trainen doen we altijd buiten. In de lente, zomer, herfst en winter. Geloof ons, dat is veel lekkerder dan sporten in een klein zaaltje met een airco. Kleed jezelf in laagjes, dan kun je alle weersomstandigheden aan. Bij de gym boxen worden de trainingen gegeven door trainers die veel verstand hebben van sport en fitness. Je krijgt dan ook trainingen die goed in elkaar zijn gezet, effectief zijn en ook daadwerkelijk het lichaam trainen om telkens een stukje beter te worden. Hierdoor behaal je op een verantwoordelijke manier resultaat wat ertoe doet.

Allereerst is WOD superleuk. Het is dé sport voor mensen die echt fit en sterk willen worden. De trainingen (een training heet WOD = work-out of the day) zijn een combinatie van krachttraining, gymnastiek, gewichtheffen en cardio. Ze zijn gebaseerd op functionele bewegingen, dus bewegingen die je in het dagelijks leven gebruikt. Denk aan gewichtheffen, hardlopen, roeien, pull-ups, push-ups, springen en touwklimmen. Je traint met onder meer kettlebells, halters, optrekstangen, gymnastiekringen, touwen en zelfs autobanden.

Met WOD train je niet alleen je spierkracht en uithoudingsvermogen, maar ook je flexibiliteit en coördinatie. Daarom doen veel topsporters deze soort trainingen naast hun reguliere trainingsschema.  Al snel voel je je fitter en sterker. Bovendien val je razendsnel af omdat de trainingen zo verslavend zijn.  

Dit is wat je krijgt
Of jouw doel nu afvallen, sterker worden of algemeen fit worden is; wij zorgen bij onze outdoor gym dat jij jouw doelen behaalt. Bij ons staat resultaat voorop!

Alhoewel de trainingen als zwaar kunnen worden ervaren, blijven onze personal trainers je motiveren en ga je met een goed gevoel weer naar huis. Dit gevoel zorgt ervoor dat jij wilt terugkeren en gemotiveerd blijft.

Geloof jij het niet? Klik dan op de button voor een gratis proefperiode van een week om het zelf te ondervinden!

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Abonnement
IBAN
Naam rekeninghouder*
Accountgegevens

Boek jouw proefles