Power mama

Power mama

Wat we doen

Wij geven trainingen voor zwangere, hersteltraining na de bevalling en total body work-outs voor vrouwen. Onze work-outs zijn ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten.

Speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam. Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis.

Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin.

Training aan zwangere vrouwen

Let op! Heb je twijfels of je aan de slag mag? Neem dan het advies van je huisarts.

Je werkt actief aan het herstel van je lichaam, met speciale aandacht voor je core en bekkenbodem

Je voelt je snel fysiek en mentaal sterker en je conditie verbetert zichtbaar

Een ontspannen moment voor jezelf

De motivatie om een sportroutine op te bouwen die voor jou werkt

Een moment om ervaringen uit te wisselen met inspirerende moeders in dezelfde fase bij jou uit de buurt 

Voor wie is power mama?

Zwanger workout

Wist je dat sporten tijdens je zwangerschap niet alleen gezond is voor jou, maar ook voor je kindje in je buik? En dat je minder fysieke klachten ervaart en sneller herstelt van je bevalling als je een goede conditie hebt? Onze Zwanger work-outs helpen je hierbij en zijn geschikt voor alle zwangere vrouwen, ongeacht sportachtergrond of conditie.

Back in shape

Onderzoek heeft aangetoond dat je tot bijna een jaar nodig hebt om een sportroutine op te bouwen. Hoe langer het je lukt om je sportschema vast te houden, hoe makkelijker je het volhoudt, hoe sterker je wordt en hoe leuker je het sporten gaat vinden. Ben je na Back in Shape klaar voor de volgende stap? Switch binnen je abonnement eenvoudig over naar de power mama work-out

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Abonnement
IBAN
Naam rekeninghouder*
Accountgegevens

Boek jouw proefles